Izrada štampanih pločica foto postupkom CD rom kao CD player
Izrada štampanih pločica nije neki problem jer najveći problem je izrada nacrta što se nekad radilo ručno, a danas to je riješeno upotrebom kompjutera. Na svu sreću izrada pločica danas je vrlo jednostavno alo sljedite ove upute

Imate star sasvim ispravan cd rom koji ste zamijenili sa DVD ili novijim i bržim i stoji vam ne  korišten evo kako ćete ga iskoristiti. Napravite od njega cd pleyer za radionu ili neki drugi prostor gdje nemate cd i uživajte u cd pločama.

Konstrukcija zvučničkih kutija. FM špijun bube
Ako ste željeli doznati kako napraviti zvučničku kutiju, skretnicu,kablove, kako rasporediti zvučnike za stereo ili surround našli ste se na pravom mjestu. Ako ste savjet potražili na news grupama ismijali bi vas i objasnili kako je to teže nego izgraditi avion i ne može se bez vreće novaca. A to je tako apsurdno što ćete vidjeti prateći ove upute. FM špijun buba je jedan od najviše traženih projekata. Kao prvo svako emitiranje u FM području je zabranjeno pa ovaj članak smatrajte eksperimentalnim. Ovdje ćemo dati par shema jednostavnih predajnika koje možete lako sastaviti čak i na univerzalnoj pločici.
Otpornici
Jednostavno pojačalo sa kompletnim uputama i štampanom pločicom. Sa malo teorije o sastavljanju i izradi pojačala
Sve što ste htjeli znati o otpornicima i mali java skript program za prikaz vrijednosti otpornika prema bojama na njima
Eagle upute
NAPOMENA
PDF upute za vrhunski program za izradu štampanih pločica i crtanje šema na nama razumljivom jeziku. Na internetu ima besplatna verzija programa. Veličina 459kb.
Ako vas interesiraju neki drugi projekti pošaljite e-mail pa ako bude ogromno zahtjeva za istim uređajem možda ga i objavimo.
Koračni motori
Sve što trebate znati o unipolarnim koračnim motorima i kako ih osposobiti da se vrte samostalno ili uz pomoć kompjutera
 
   
   

 
 
 

.

 >