Servis svih vrsta audio uređaja Razne modifikacije
Popravljamo sve vrste studijskih, profi i hi-fi audio uređaja. Naravno morate znati da bilo kakav popravak zahtjeva 200kuna i više pa postoji gomila stvari koja se jednostavno ne isplati popravljati.
Vršimo razne modifikacije na uređajima prema potrebi pa ako ima nešto što vam na uređaju fali možda se da ugraditi.Naravno to će koštati ali nikad se nezna, možda se i isplati.
Popravak gluhog mikrofona Orange Tiny Teror mrtav
Nakon desetljeća upotrebe dobri stari akg mikrofon postao je gluh pa smo mu malo zavirili u utrobu i popravili ga. Na slici je između nokata moguće vidjeti minijaturnu elektronsku cijev nuvistor, a do nje transformator simetrični. Cijelo pretpojačalo sa elektronkom stisnuto na manje od 5 cm. Na desnoj slici se vidi zlatna membrana koja kao zrcalo prikazuje linije sa papira na kojem je slikano.

Nakon popravka opet terorizira susjede

t.......tn

Marshall crko
Legendarni kompresor urei potpuno gol

Mrtvi maršal plexi preminuo nakon dugogodišnjeg konzumiranja hevi metala. Naravno el34 cjevi obavezne. Nakon upotrebe čudotvornog napitka ponovo živi i ubija bukom susjede.

....... m

Čuveni urei kompresor-limiter sa fet kompresiom, polovan košta više nego novi prije 20 godina. Pa čak i moderne kopije koštaju 2000 dolara. Naravno proizvodimo ga. Cijena prava sitnica.
Čistoća je pola zdravlja
Kenwood kvalitetni direkt drajv gramofon
Nakon nekih godinu i po crkne pojačalo u disku i pitate se zašto. Naravno ne zato jer je loše napravljeno već se nakupilo malo prašine. ventilator i hladilo su crne boje što baš nije više vidljivo .Pa ako volite prašinu diskoklub je idealno mjesto da uživate u njoj.

Nakon servisa opet veselo vrti stare dobre ploče......

Joemeek kompresor na lječenju SANSUI pojačalo iz zlatnih vremena sterea

Kompresor nakon servisa radi ko nov

........

Dobro staro sansui pojačalo sa samo 2x80w danas bi pojačalo sa takvim transformatorom imalo bar 5x100w. Nakon servisa rada ko novo .....

.....

Metar miksera iz studia jugotona  

.Nažalost popravak se ne isplati poslužiće samo za djelove

s

 

 
 
 

.


 >